Om företaget

Firman grundades i slutet på 70-talet, vår första lokal låg på N Kungsgatan 23 . Företaget fortsatte med ny ägare (Anders Johansson) i ny lokal ett kvarter norrut, våren 1982. Efter Anders alltför tidiga bortgång 1995 har jag (Nisse) drivit företaget vidare i samma anda. Efter 40 år i företaget drivs jag fortfarande av att ge bästa möjliga service, erbjuda snabba leveranser och dela med mig av mitt kunnande och min stora erfarenhet.

Under de ca 15 första åren fanns inte datorer och inte heller kunde man leta reservdelar efter reg nummer, vi bläddrade i våra kataloger och slog febrilt i prislistorna. Fingrarna ömmade av telefonens nummerskiva. De flesta leveranser kom med leverantörernas turbilar från Stockholm och Strängnäs på fredagar, det vill säga att man ofta kunde få vänta upp till en vecka på delarna (vilket upplevdes som snabbt !!!).

Stora delar av butiksinredningen inköptes begagnad i slutet av 70-talet, samma inredning har vi kvar än idag!

Bilder från butiken

Jag som driver företaget

Nisse
Efter 40 år i företaget drivs jag fortfarande av att ge bästa möjliga service, erbjuda snabba leveranser och dela med mig av mitt kunnande och min stora erfarenhet.